Go Back   Alberta Outdoorsmen Forum > Main Category > Guns & Ammo Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-24-2014, 10:34 PM
cmcdonald cmcdonald is offline
 
Join Date: May 2009
Location: Whitecourt
Posts: 23
Default Isnipe problem

Anyone else having a problem downloading current weather conditions to isnipe? Mine keeps flashing "error, unable to reach weather provider"
Reply With Quote
  #2  
Old 09-24-2014, 11:03 PM
Smokinyotes Smokinyotes is offline
 
Join Date: Jan 2013
Location: onoway, Ab
Posts: 5,513
Default

Yes I'm having the same problem the last few days. Thought maybe it was my phone but I tried it on the iPad and same thing. When you go into daily variables it just keeps flashing error.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-25-2014, 12:10 AM
Robmcleod82's Avatar
Robmcleod82 Robmcleod82 is offline
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,797
Default

Same here
__________________
"I don't know about the "shooting Savages" part. I have one and I have had considerable difficulty doing well with it. Part of the reason for this is that I feel a need to put bag over my head to hide my identity when ever I am shooting it!"
Leeper
Reply With Quote
  #4  
Old 09-25-2014, 01:40 PM
Smokinyotes Smokinyotes is offline
 
Join Date: Jan 2013
Location: onoway, Ab
Posts: 5,513
Default

I emailed isnipe this morning, hopefully I get a reply. I have spot on, I snipe, ballistic AE and istrelok. Isnipe is the one I use most.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-25-2014, 10:56 PM
cmcdonald cmcdonald is offline
 
Join Date: May 2009
Location: Whitecourt
Posts: 23
Default

I got an email back from them. This is what they said "Thanks for your email and continued support for iSnipe. The weather service we were using closed down on us last week without warning -- an updated/fixed binary was submitted to Apple immediately and we are now just waiting for them to approve and release the update.

In the meantime you may manually enter weather your details."
Reply With Quote
  #6  
Old 09-27-2014, 11:56 AM
gtita's Avatar
gtita gtita is offline
 
Join Date: Jul 2014
Location: Quebec, Canada
Posts: 52
Default

Hi,
I just tried it and seems working ok for me. The problem was apparently restored with the latest application's update of yesterday.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-22-2019, 08:08 PM
heretohunt's Avatar
heretohunt heretohunt is offline
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,030
Default

Is anyone having trouble entering and applying a 200 yard zero for the program?
Reply With Quote
  #8  
Old 01-22-2019, 10:11 PM
Smokinyotes Smokinyotes is offline
 
Join Date: Jan 2013
Location: onoway, Ab
Posts: 5,513
Default

Just checked mine and no problems.
Reply With Quote
  #9  
Old 10-17-2021, 08:34 PM
AlienX AlienX is offline
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 69
Default

Quote:
Originally Posted by cmcdonald View Post
Anyone else having a problem downloading current weather conditions to isnipe? Mine keeps flashing "error, unable to reach weather provider"
Old thread but did you ever get this sorted out? Iíve used this for years with no issue but recently started having the same problem
Reply With Quote
  #10  
Old 10-17-2021, 10:26 PM
markg markg is offline
 
Join Date: Jun 2008
Location: Calgary Area
Posts: 2,191
Default Funny thing

Funny thing that you would revive an old thread. I was having a problem with it making one field in each section disappear. I did an update and it works again.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.